ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ UP TO DATE!

Marketing Tools

Τα καλύτερα εργαλεία διαδικτυακού marketing:

  1. Google Analytics και AwStats : Το καλύτερο πρόγραμμα εντοπισμού και ανάλυσης στατιστικών στοιχείων. Εντοπίζει ποιες ιστοσελίδες και ποιες λέξεις-κλειδιά φέρνουν τα περισσότερα κλικ στην ιστοσελίδα. 
  2. Digital Point Keyword Tracker : Εαν γνωρίζετε ποιες λέξεις κλειδιά ψάχνεται για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε μια μηχανή αναζήτησης, αυτό το εργαλείο είναι το καλύτερο για στατιστική ανάλυση και εντοπισμό των keywords που χρησιμοποιούνται σε πολύ υψηλές θέσεις. Επιπλέον, εαν έχετε χρησιμοποιήσει υπηρεσία SEO για βελτιστοποίηση, μπορείτε να δείτε ακριβώς τα καινούργια αποτελέσματα, αναλυτικά σε καθημερινή βάση. 
  3. Crazy Egg Heat Maps : Αυτό το εργαλείο προσφέρει δυναμικές εικόνες για αναπαράσταση βασιζόμενο σε πιο σημείο της ιστοσελίδας σας γίνονται τα περισσότερα click. Αυτό βοηθάει πολύ στο να κατανοήσετε ποια είναι τα σημεία σε ένα website που "φαίνονται" πιο εύκολα και απευθείας στο ανθρώπινο μάτι και έτσι μπορείτε να κάνετε μια χωροταξική ανακατάταξη στο που θα μπει περιεχόμενο μεγάλης σημασίας. 
  4. Keyword Discovery - Keyword research tool : Η έρευνα για λέξεις-κλειδιά είναι πολύ σημαντική σε όλους τους τομείς του διαδικτύου. Είναι το καλύτερο εργαλείο εύρεσης για λέξεις-κλειδιά που να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις σας και να δίνουν όσο πιο αντικειμενική περιγραφή στο τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό το καθιστά το δυνατότερο εργαλείο στο internet σχετικά με την αύξηση της κίνησης μιας ιστοσελίδας όσον αφορά το κομμάτι των keywords. 
  5. SubmitExpress Link Popularity : Ένα πολύ απλό και εύχρηστο εργαλείο παρακολούθησης συνδέσεων (links). Με το συγκεκριμένο εργαλείο έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και στις ιστοσελίδες διαχείρισης περιεχομένου όλα τα links που έχετε στην σελίδα σας και περιέχουν πληροφορίες και περιεχόμενο προς ανάγνωση, χωρίς καν να χρειάζεστε δημιουργία backlink με λέξεις-κλειδιά και landpages. 
  6. StumbleUpon : Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα εργαλείο για bookmarks που περιλαμβάνει 100+ διαφορετικές κατηγορίες σελιδοποίησης. Μπορείτε να εισάγετε στο site σας σε παραπάνω απο μια κατηγορίες και αν οι άλλοι χρήστες το βρίσκουν ωραίο θα κλικάρουν "I like it", όσα περισσότερα "likes" μαζεύει το site τόσο μεγαλύτερη και η επισκεψιμότητα.
  7. XML Sitemap Generator : Για όλες τις ιστοσελίδες που δεν έχουν sitemap. Εύκολο στη χρήση και γρήγορο, δημιουργεί sitemaps ανεξαρτήτου περιεχομένου και αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατηγοριοποιούν τις σελίδες γρηγορότερα και να τις εμφανίζουν κάτω απο συγκεκριμένες επιλογές αναζήτησης. 
  8. Sitescore : Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ενα καταπληκτικό στατιστικό πρόγραμμα που παρέχει πληροφορίες στον webmaster σχετικά με κάθε τομή της ιστοσελίδας. Απο επισκέψεις,clicks,σχόλια,κίνηση,διαφημίσεις, links μέχρι και μετρήσεις SEO και όλα αυτά τα παρουσιάζει με μια μορφή αναφοράς ή αξιολόγησης.