Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Social Media Weekly: Αλλαγές στα μεγάλα δίκτυα

Καλωσορίσατε στην ενότητα Social Media Weekly! Η συγκεκριμένη ενότητα δημιουργήθηκε με σκοπό να σας πληροφορεί και να σας ενημερώνει για τα πιο hot θέματα στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή, θα μιλάμε για τις ερχόμενες αλλαγές στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα Social Media!



Τι καινούργιο υπάρχει αυτή τη βδομάδα;

Google+ Hangouts on Air, τώρα διαθέσιμα για όλους! Το Google+ Hangouts on Air συστήθηκε σε περιορισμένο κοινό τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα γίνεται διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του δικτύου σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει "ότι μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά σε ένα παγκόσμιο κοινό" ! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτή την καινούργια λειτουργία:





To Facebook ανακοινώνει το App Center! To App Center είναι ένα μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να ψάξουν και να βρούνε εφαρμογές. Το επίσημο blog του Facebook τονίζει " Για περισσότερους απο 900 εκαττ. χρήστες του Facebook, το App Center θα γίνει το νέο δυνατό μέρος για να βρουν καταπληκτικές εφαρμογές".

Facebook App Center

Τα notifications του Google+ στο Gmail γίνονται διαδραστικά. Τώρα μπορείτε να δείτε, να σχολιάσετε και να επισημάνετε με +1 τις ειδοποιήσεις του Google+ κατευθείαν απο τον λογαριασμό e-mail σας στο Gmail. Αυτές οι ενημερώσεις θα εμφανίζονται στη ροή σας στο Google+ και τα σχόλια στο inbox σας στο Gmail.

Google+


Αλλαγές στο design του Twitter και στα tweets! Πλέον, όταν θα περνάτε με τον δείκτη πάνω απο τα νέα σχεδιασμένα tweets θα μπορείτε να δείτε τις επιλογές για reply, favorite ή retweet στην κάτω αριστερή γωνία και ένα γκρι φόντο.

New re-designed Twitter & Tweets!

Το Tumblr μας συστήνει τη λειτουργία Storyboard! Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ένας τρόπος επικοινωνίας των χρηστών με τη δημιουργική κοινότητα του δικτύου! Ρίξτε μια ματιά στο video:


Welcome to Storyboard from Tumblr on Vimeo.

Το Foursquare προσθέτει σελίδα ιστορικού, History Page. Με την νέα και λειτουργική σελίδα ιστορικού στο Foursquare, οι χρήστες του θα μπορούν να βλέπουν όλα τα προηγούμενα check-ins τους από οποιονδήποτε μήνα ή χρονιά καθώς και να τα φιλτράρουν με επιλογές όπως με ποιόν ήσασταν στο ίδιο μέρος, το είδους του check-in (καφετέρια, μπαρ, εστιατόριο, νοσοκομείο, metro κλπ) ή σε ποια γειτονία ή πόλη ή χώρα κάνατε το check-in σας!

Foursquare history page




Πηγές: googleblog.blogspot.com , developers.facebook.com/blog , gmailblog.blogspot.com , blog.twitter.com , staff.tumblr.com , blog.foursquare.com


Η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι σε πειραματικό στάδιο, εάν τη βρίσκεται χρήσιμη και ενδιαφέρον παρακαλώ αφήστε feedback! Κάντε singup στην υπηρεσία newsletter ή subscribe στο blog για να μένετε ενημερωμένοι σε θέματα social media marketing, SEO, Blogging, inbound marketing!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου