Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οδηγός: Πώς να προσθέσετε το κουμπί Twitter Follow στην ιστοσελίδα ή στο blog σας

 Το κουμπί Twitter Follow παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να σας ακολουθήσουν στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να φύγουν απο την ιστοσελίδα ή το blog σας. Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες πρέπει να σας ακολουθούν στο Twitter για να δούν τις αναρτήσεις και τα σχόλια σας (εκτός απο τα hashtags και τις λίστες). Τα περισσότερα κουμπιά "ακολουθήστε μας στο Twitter" είναι απλά links που σας οδηγούν στο Twitter σε ένα συγκεκριμένο προφίλ. Οπότε αυτά τα links, παίρνουν το χρήστη απο την ιστοσελίδα η το blog στο οποίο βρίσκεται και τον μεταφέρουν στη σελίδα του Twitter. Αυτό είναι κάτι που δεν βοηθάει το website σας να κρατήσει επισκέπτες για αρκετή ώρα.

 Απο την άλλη, όταν κάποιος κάνει click σε ένα ρυθμισμένο κουμπί Twitter Follow, αυτομάτως ακολουθούν το συγκεκριμένο προφίλ και παίρνουν και μια γεύση του πως μοιάζει και τι περιεχόμενο έχει σαν ένα μικρό pre-view.


 Προσαρμόστε το κουμπί σας Twitter Follow:
Για να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε το κουμπί Twitter Follow στις ανάγκες σας πηγαίνετε στο Follow button resources page , με τον λογαριασμό σας στο Twitter. Εισάγετε το όνομα του προφίλ σας στο Twitter στο πεδίο "What’s your user name". Μετά επιλέξτε το χρώμα του background και εάν επιθυμείτε τσεκάρετε και το κουτάκι που δείχνει τον αριθμό των ατόμων που σας ακολουθούν και επιβεβαιώστε τη γλώσσα με την οποία θα φαίνετε το κουμπί σας. 
Στα δεξιά της συγκεκριμένης καρτέλας, θα δείτε πως θα φαίνεται σε τρίτους το δικό σας κουμπί Twitter Follow μαζί με τον HTML κώδικα που δημιουργεί το Twitter απο μόνο του. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον συγκεκριμένο κώδικα σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας ή του blog σας που θέλετε να εμφανίζετε το κουμπί follow. Επίσης, η επιλογή "view documentation" περιέχει ρυθμίσεις για προχωρημένους χρήστες και για σχεδιαστές. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου