Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ενσωματώστε τα social plugins του Facebook στο website σας και στο blog σας!

 Τι είναι τα Facebook social plugins; Έχω website/blog πώς μπορώ να κερδίσω από τη χρήση των social plugins του Facebook; Πόσα είναι; Τι χρησιμότητα έχει το καθένα;

 Σίγουρα κάποια από αυτά τα ερωτήματα βασανίζουν πολλούς απο εσάς webmasters ή όχι, developers, απλούς bloggers και χρήστες που θέλουν να δουν τις προσπάθειες τους στα social media και ειδικότερα στο Facebook, να αποφέρουν καρπούς. Τα social plugins του Facebook δεν είναι τίποτα παραπάνω από widgets τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας ή στο blog σας και να επωφεληθείτε από την προβολή και την απήχηση, εντός και εκτός της πλατφόρμας. Το Facebook αυτή τη στιγμή έχει 11 Social Plugins. Παρακάτω θα μιλήσουμε για το καθένα ξεχωριστά, πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά στο website μας ή στο blog μας ή και στα δύο.


Το κουμπί Like
Τι είναι: Το συγκεκριμένο κουμπί - widget είναι το πιο διαδεδομένο Facebook social plugin και σίγουρα το έχετε δει αν όχι σε όλα, στα περισσότερα websites και blogs που επισκέπτεστε. Αυτό το plugin δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας ή του blog να μοιραστούν το περιεχόμενο μέσω του προφίλ τους στο Facebook μόνο με ένα κλικ. Είναι το επίσημο "share" του Facebook στο διαδίκτυο.
Χρήση για Marketing: Προσθέτοντας το στο website/blog σας θα ενθαρρύνεται τους επισκέπτες σας να μοιραστούν το περιεχόμενο σας μέσω των προσωπικού προφίλ τους στο Facebook και έτσι πετυχαίνετε ορατότητα-reach σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κύκλο.  Μερικές ιδέες για το που πρέπει να τοποθετήσετε το συγκεκριμένο button:
  • Σε κάθε δημοσίευση στο website ή στο blog σας
  • Στην αρχική σελίδα του website σας
  • Σε οποιοδήποτε περιεχόμενο πιστεύεται πως είναι ενδιαφέρον και ποιοτικό για τους επισκέπτες και τους χρήστες σας
Πώς να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το κουμπί Like  . Το πρώτο βήμα αναφέρεται στο πως να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα το κουμπί σας και να  πάρετε τον κώδικα σε html μορφή και να τον ενσωματώσετε στο websites/blog σας. Για παράδειγμα:

Facebook Like Button
Το URL to Like αναφέρεται στη σελίδα που θέλετε να κάνει Like ο επισκέπτης όταν πατάει το κουμπί.  Μπορείτε επίσης ταυτόχρονα να ενσωματώσετε το Send button με το οποίο θα δώσετε τη δυνατότητα στον χρήστη να στείλει όπου επιθυμεί το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Στο Layout Style μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή του button σας, δηλαδή πως θα φαίνεται στους άλλους. Το πλάτος-width ρυθμίζει τον χώρο που θα καταλαμβάνει το widget στη σελίδα σας, το 450 είναι το στάνταρ του Facebook αλλά μπορείτε να το αυξήσετε μέχρι και 510 χωρίς να αλλοιώνονται τα στοιχεία. Το Show Faces επιτρέπει στο widget να εμφανίζει τις φωτογραφίες προφίλ των χρηστών που ήδη έχουν κάνει like στη σελίδα σας. To Verb to Display, Color Scheme και Font είναι ρυθμίσεις που αφορούν την εμφάνιση του κουμπιού, μην διστάσετε να πειραματιστείτε με αυτές τις επιλογές και να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει κατάλληλα. Το Font σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε είδος γραμματοσειράς και να είναι πιο κοντά με αυτή που χρησιμοποιείτε στο website σας ή στο blog σας. 
Αφου καταλήξετε στη μορφή του Like σας, πατήστε Get Cοde και το Facebook θα δημιουργήσει αυτόματα για εσάς τον κώδικα HTML που θα χρησιμοποιήσετε. Απλά ενσωματώστε τον στο χώρο που θέλετε και το κουμπάκι θα εμφανιστεί εκεί.



Facebook Comments
Τι είναι: Είναι ένα plugin που επιτρέπει στους επισκέπτες/χρήστες να σχολιάσουν στο website σας ή στο blog σας. Οποιοσδήποτε με λογαριασμό στο Facebook μπορεί να σχολιάσει μια ανάρτηση, μια case study, μια ολόκληρη σελίδα, ένα προϊόν κλπ. Το δυνατότερο σημείο αυτού του widget είναι το αυτόματο share, αν κάποιος σχολιάσει κάτι που υπάρχει στη σελίδα σας ή στο blog σας τότε αυτή η ενέργεια μεταφέρεται και στο προφίλ του στο Facebook στη ροή και αναφέρει οτι ο συγκεκριμένος χρήστης άφησε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο website η blog. Επιπλέον, αν κάποιος απαντήσει στο Facebook στη συγκεκριμένη ενέργεια, τοτέ αυτό το comment θα φανεί αυτόματα και στα σχόλια μέσα στην ίδια σας τη σελίδα!!! 
Χρήση για Marketing: Με μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν τα σχόλια που υπάρχουν ήδη σε κάποιο blog, έτσι; Αλλά το συγκεκριμένο Facebook plugin είναι πολύ πιο "κοινωνικό" καθώς τα σχόλια δημοσιεύονται και αυτόματα στο Facebook, είτε μέσω της σελίδας σας είτε αφού κάποιος επισκέπτης αποφασίσει να αφήσει κάποιο comment, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη απήχηση και ορατότητα από χρήστες που δεν είναι στον κύκλο σας, καινούργιους fans και χρήστες! Ακόμα, το Comment Box μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε χώρο της σελίδας σας, ανεξάρτητα αν είναι blog ή δημοσίευση. Να κάποιες καλές ιδέες για το που μπορείτε να το ενσωματώσετε:
  • Στη σελίδα του website σας που αναφέρονται προϊόντα ή παρεχόμενες υπηρεσίες 
  • Στη σελίδα σας με case studies, μελέτες, έρευνες, στατιστικά στοιχεία κ.α 
  • Στη σελίδα σας που αναφέρεται στο πελατολόγιο σας, στις επαγγελματικές συνεργασίες η στο portfolio σας
Πως να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το Comment Box και δημιουργείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας Comment box.

Facebook Comment Box
Στο URL to Comment on εισάγεται το link/σελίδα στην οποία θέλετε να ενσωματωθεί το συγκεκριμένο widget και να δώσετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να αφήσουν σχόλια. Το Number of Posts αναφέρεται στο πόσα σχόλια θα γίνονται ορατά στο Comment Box, θεωρούμε ότι τα 5 σχόλια είναι ένας αντιπροσωπευτικός αριθμός για αρχή. Στο Width και στο Colour Scheme επιλέγεται το πλάτος του widget και το αν θα είναι φωτεινό ή σκοτεινό το background, αντίστοιχα. Πατάμε Get Code, παίρνουμε τον κώδικα HTML και τον κάνουμε paste στο χώρο που θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους άλλους να σχολιάσουν!


Τι είναι: Το Activity Feed plugin εμφανίζει τις πιο πρόσφατες ενέργειες που γίνονται μέσα στο website ή στο blog σας. Περιλαμβάνει ενέργειες που αφορούν τα Likes που γίνονται μέσα στη σελίδα σας, τα σχόλια, τον διαμοιρασμό του περιεχομένου σας. 
Χρήση για Marketing: Το Activity Feed είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ενημερώνεται τους επισκέπτες σας τι συμβαίνει μέσα στην ίδια τη σελίδα ή το blog, ποια είναι τα πιο ενδιαφέρονται άρθρα στο blog, τα περισσότερα σχόλια και γενικότερα το περιεχόμενο που παρακινεί τους χρήστες σας καθώς και την πιθανότητα κάποιος καινούργιος επισκέπτης να ψάχνει να βρει κάτι ή να θέλει να δει πόσο κοινωνικά δικτυωμένοι είστε. Μερικές ιδέες για το πως θα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά και έξυπνα το Activity feed:
  • Για έναν χρήστη που επισκέπτεται το website/blog σας πρώτη φορά, μπορεί τα πράγματα να είναι λίγο μπερδεμένα. Χρησιμοποιείστε το widget για να δείξετε στον επισκέπτη ποιο περιεχόμενο μοιράζεστε και που.
  • Ενσωματώστε το στην αρχική σας σελίδα-homepage ώστε ο χρήστης να έχει άμεση οπτική επαφή με το τι συμβαίνει.
Πώς να το εγκαταστήσετε: Μπαίνετε στη σελίδα του Facebook για το Activity Feed και ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: 

Facebook Activity Feed
 Στο Domain, εισάγεται το link/σελίδα που θέλετε να ενσωματώσετε το συγκεκριμένο widget. Το App ID είναι το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το Facebook για να διαχωρίζει τις εκατομμύρια εφαρμογές και widgets που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αν έχετε κάποια εφαρμογή που θέλετε να φαίνετε στο Activity Feed εισάγετε το App ID αυτής της εφαρμογής στην παραπάνω καρτέλα, αλλιώς αφήστε το κενό. Το Action δημιουργεί εκ νέου μια ενέργεια η οποία θέλετε να ενσωματωθεί μέσα στο feed σας, όπως το Like σε κάποια facebook profile ή το άνοιγμα του blog σας κλπ. Διαβάστε αναλυτικότερα εδώ. Width και Height είναι το πλάτος και ύψος του widget σας, έτσι όπως θα φαίνετε στη σελίδα σας και θα καταλαμβάνει συγκεκριμένο χώρο. 


Στο Header έχει επιλέξει αυτόματα την επιλογή να εμφανίζεται η επικεφαλίδα του Domain σας ή της εφαρμογής σας. Έπειτα στο Colour Scheme επιλέγεται μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού πλαισίου για το feed σας. Get Code και paste στη σελίδα που θέλετε να εμφανίζεται το καινούργιο σας Activity Feed! 


Facebook Recommendations Plugin
Τι είναι: To συγκεκριμένο plugin αναφέρει τις συστάσεις των χρηστών και των friends των χρηστών που αναφέρονται στο ίδιο το website ή το blog σας και έχουν γίνει είτε μέσω Facebook είτε από το ίδιο το plugin.
Χρήση για Marketing: Το Recommendations Plugin παρέχει δυνατότητες Marketing παρόμοιες με αυτές του Activity feed. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε εάν το website/blog σας έχει αρκετή κίνηση(traffic) και απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Facebook για να καταλήξετε εάν αξίζει να το ενσωματώσετε. Ένα απλό test θα σας δώσει την απάντηση για το αν το συγκεκριμένο widget έχει αξία για τους επισκέπτες και τους χρήστες σας. Εάν αποφασίσετε ότι αξίζει να το ενσωματώσετε στο χώρο σας, μερικές καλές ιδέες για το πως χρησιμοποιείτε το plugin, είναι:
  • Εφαρμόστε το στην αρχική σελίδα του blog σας ή του website σας ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν γρήγορα και εύκολα περιεχόμενο που προτείνουν άλλοι χρήστες
  • Προσπαθήστε να παρακινείτε τους χρήστες να κάνουν recommend το περιεχόμενο σας που βρίσκουν ποιοτικό και ενδιαφέρον, ώστε να το μοιράζονται και αυτόματα στο Facebook και να μεγαλώνουν, σε αριθμούς, τα recommendations σας.
Πώς να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Facebook για το Recommendations Plugin και ξεκινήστε να πειραματίζεστε με τις επιλογές που σας παρέχει, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και σκεπτικό με τα παραπάνω plugins.



Facebook Like Box, Patras D. Athanasios
Τι είναι: Το Like Box δημιουργήθηκε μόνο για ένα σκοπό. Να δώσει στις επιχειρήσεις και τις εταιρίες ένα επιπλέον εργαλείο για να αποκτούν καινούργια Likes, δηλαδή καινούργιους fans. Η ιστοσελίδα ή το blog σας μπορεί να επωφεληθεί αρκετά από αυτό το widget, αφού δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει Like σε μια σελίδα του Facebook χωρίς να χρειαστεί να μπει στο ίδιο το Facebook, απλά πατώντας το συγκεκριμένο κουμπάκι. Το Like Box επίσης εμφανίζει πόσοι άλλοι χρήστες του Facebook έχουν κάνει Like στη σελίδα σας, πόσοι και ποιοι φίλοι του επισκέπτη έχουν ήδη κάνει Like στο group/brand/fanpage σας και τονίζει τα πιο πρόσφατα posts της σελίδας σας στο Facebook. 
Χρήση για Marketing: Μετά το κουμπί Like, το Like Box είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για σκοπούς Marketing και απήχησης μέσα στο Facebook. Το συγκεκριμένο widget αν χρησιμοποιηθεί σωστά είναι ένα δυνατό εργαλείο για να αυξήσετε τα Likes σας αλλά και τη συνολική σας απήχηση - reach μέσα στο Facebook. Διευκολύνει τους επισκέπτες σας να γίνουν fans με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από την ιστοσελίδα ή το blog σας για να κάνουν Like στο ίδιο το Facebook. Ρίξτε μια ματιά πως το φοροτεχνικό γραφείο Πάτρας Δ. Αθανάσιος χρησιμοποιεί το Like Box Plugin.Μερικοί από τους καλύτερους χώρους που μπορείτε να ενσωματώσετε το widget:
  • Στην αρχική σας σελίδα
  • Στην σελίδα στο website ή στο blog σας που αναφέρεται ποιοι είστε (About us)
  • Στον χώρο που καταλαμβάνει η δυνατότητα επικοινωνίας (Contact us)
  • Στο blog 
  • Στα e-mail σας (HTML μορφή όχι plain text)
Πως να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το Like Box και δημιουργήστε το δικό σας widget όπως ακριβώς και με τα παραπάνω!


Τι είναι: Το Subscribe plugin είναι παρόμοιο με το Like Box, για προσωπικά προφίλ. Δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εγγραφεί σε ένα συγκεκριμένο Facebook profile και να βλέπει τις δημόσιες ενημερώσεις. 

Subscribe plugin


Χρήση για σκοπούς Marketing: Μπορεί να νομίσετε ότι το κουμπί Subscribe έχει ελάχιστη χρησιμότητα σε θέματα Marketing αφού επιτρέπει στον χρήστη να εγγραφεί μόνο σε ένα προσωπικό Facebook profile και όχι σε κάποιο business page/fan page/group, υπάρχει όμως ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος εφαρμογής του. Για παράδειγμα, στο website σας ή στο blog σας υπάρχει πιθανότητα να συνεισφέρουν περισσότερα άτομα, εκτός από εσάς, και να είναι επίσης ενεργά και στο Facebook. Συνεπώς μια τακτική που αποδίδει, είναι να ενσωματώσετε το subscribe plugin στο χώρο που αναφέρονται τα άτομα αυτά, είτε είναι ένα δημοσίευμα σε blog, είτε κάποιο άρθρο, μια έρευνα, μια δουλειά, οτιδήποτε που μπορεί να φανεί χρήσιμο στον επισκέπτη. Φυσικά αυτό προϋποθέτει οι συνεργάτες σας να χρησιμοποιούν το Facebook και να μοιράζονται συνεχώς με τον κύκλο τους περιεχόμενα του website σας ή του blog σας (ώστε να εμφανίζεται η ειδοποίηση στους subscribers).
Πως να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε την σελίδα του Facebook για το Subscribe button και συμπληρώστε το widget όπως εσείς θέλετε να φαίνεται στους άλλους.



Registration Plugin
Τι είναι: Επιτρέπει στους επισκέπτες σας να εγγραφούν εύκολα και γρήγορα στο website/blog σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Facebook. Όταν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό του στο Facebook, το widget αυτόματα παίρνει πληροφορίες και συμπληρώνει τη φόρμα ώστε να γίνουν όλα εύκολα και με ένα κλικ. Αν ο χρήστης δεν έχει λογαριασμό στο facebook ή δεν είναι συνδεδεμένος, συμπληρώνει τα στοιχεία και καταχωρείτε και πάλι στους εγγεγραμμένους χρήστες σας! 
Χρήση για σκοπούς Marketing: Δεδομένης της απήχησης του Facebook παγκοσμίως, με περισσότερους από 800 εκαττ. ενεργούς users η συγκεκριμένη διαδικασία βοηθάει πολύ τους επισκέπτες σας να κρατήσουν επαφή με την ιστοσελίδα ή το blog σας χωρίς κόπο και χρόνο. 
Μερικοί δημιουργικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το plugin:
  • Αν υπάρχει κοινότητα ή forum συζήτησης μέσα στο website σας, εφαρμόστε το σε αυτό το χώρο
  • Αν ετοιμάζεται κάποιο event ή κάποιο διαγωνισμό και πληροφορείτε τον επισκέπτη σχετικά με αυτό, ενσωματώστε στον συγκεκριμένο χώρο το Registration plugin για να μείνουν οι χρήστες σας ενημερωμένοι σχετικά με το γεγονός αλλά και να μετρήσετε πόσοι χρήστες έχουν εγγραφεί για τον παραπάνω λόγο
  • Αν υπάρχουν downloads, .pdf, e-books, webinars αρχεία στον ιστότοπο σας και συνεχίζεται να ανεβάζεται ενδιαφέρον και ποιοτικό περιεχόμενο, ζητήστε από τους χρήστες να εγγραφούν για να μένουν up to date με τις αναρτήσεις σας
Πώς να το εγκαταστήσετε: Απλά μπαίνετε στη σελίδα του Facebook για το Registration  και ή ίδια η πλατφόρμα σας έχει έτοιμη τη φόρμα, εσείς απλά αλλάζετε -αφαιρείτε η προσθέτετε στοιχεία- και έπειτα κάνετε paste τον κώδικα HTML που σας παρέχει η μηχανή του Facebook.


Τι είναι: Οι χρήστες σας θα μπορούν να συνδεθούν στο website σας μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook. Επίσης, εμφανίζει φωτογραφίες φίλων του χρήστη που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο website ή blog σας. 
Χρήση για σκοπούς Marketing: Η βασική του χρήση για Marketing είναι η πρόσβαση που αποκτά ο ιδιοκτήτης του website/blog ή ο διαχειριστής στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών που κάνουν Login μέσω του widget. Αυτό συμβαίνει όπως ακριβώς και στο Facebook, απο τη στιγμή που ο χρήστης κάνει Login το ίδιο το δίκτυο ανταλλάσσει και εξακριβώνει τις απαραίτητες πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Login και εσείς έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές! Επιπροσθέτως, ο χρήστης εάν δει ότι κάποιος ήδη φίλος του έχει κάνει login και χρησιμοποιεί τη σελίδα σας μέσω Facebook, αποκτάτε ένα κύρος και μια αξιοπιστία προς αυτό το άτομο και το παρακινείτε να κάνει και αυτός το ίδιο.

Login button , Facebook

Πως να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το Login Button plugin και δημιουργείστε το δικό σας, εύκολα και γρήγορα. Πατήστε Get Code και κάντε paste τον κώδικα HTML στον χώρο της σελίδας σας που θέλετε να εμφανίζεται. 


Τι είναι: Είναι αυτό το widget που εμφανίζει φωτογραφίες από φίλους του χρήστη που ήδη έχουν κάνει Like, Register η Login στη σελίδα σας στο Facebook ή στο website/blog σας.
Χρήση για σκοπούς Μarketing: Το Facepile είναι ένα καλό εργαλείο για να εκμεταλλευτείτε την επίδραση της κοινωνικής αξιοπιστίας. Αν κάποιος επισκέπτης σας αναγνωρίσει τη φωτογραφία κάποιου φίλου του που έχει προβεί σε μια από τις παραπάνω ενέργειες, θα προσθέσει ακόμα ένα στοιχείο εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στο περιεχόμενο σας και στην ιστοσελίδα σας γενικότερα και επίσης θα τον παρακινήσει να κάνει και αυτός Like.
Πως να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το Facepile plugin και δημιουργήστε το δικό σας, για την ιστοσελίδα, το blog σας ή και τα δύο. Παίρνετε τον δημιουργημένο κώδικα HTML και τον ενσωματώνεται στον χώρο σας.



Facebook Live Stream plugin
Τι είναι: Επιτρέπει στους χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα/blog σας ή που χρησιμοποιούν μια εφαρμογή σας, να μοιραστούν τις δραστηριότητες τους και να αφήσουν σχόλια σε ζωντανό χρόνο. Τα σχόλια θα εμφανίζονται ταυτόχρονα και στο προφίλ του χρήστη, στη ροή του καθώς και στο tab στην ιστοσελίδα/blog σας!
Χρήση για σκοπούς Marketing: Χρησιμοποιείστε αυτή την εφαρμογή εάν επιθυμείτε να δείτε σχόλια σε ζωντανό χρόνο, για μια εκπομπή σας στο ραδιόφωνο, μια διαφήμιση, ένα video, μια κλήρωση, ένα διαγωνισμό κλπ. Εισάγοντας το plugin θα δώσετε τη δυνατότητα σε πολλούς και διαφορετικούς χρήστες να συζητήσουν και να σχολιάσουν κάποιο γεγονός, σε ζωντανό χρόνο, και αυτό σας εξασφαλίζει επιπλέον μεγαλύτερο reach - απήχηση στους διάφορους κύκλους των χρηστών που συμμετέχουν. 
Πώς να το εγκαταστήσετε: Επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook για το Live Stream και δημιουργήστε το δικό σας, δοκιμάστε όλες τις επιλογές που σας παρέχει η πλατφόρμα και τεστάρετε το!    



Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιο από αυτά τα social plugins του Facebook; Πιο χρησιμοποιείτε και γιατί; Μην διστάσετε να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο!
Αν βρήκατε το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενδιαφέρον και χρήσιμο, μοιραστείτε το και με άλλους φίλους σας και εισάγετε το e-mail σας στην υπηρεσία newsletter για να είστε συνεχώς up to date.










1 σχόλιο: